Efter at have rejst vidt og bredt er vi landet her: Nr. Lyngvig, Hvide Sande, på en landtange mellem fjorden og havet. Vi er Daniel Hugo Olivares og Mille Søndergaard, billedhugger og multikunstner, maler og grafiker, uddannede på kunstakademier i Italien og nu bosiddende på denne smukke gård, "Marie Fjords Gård" fra 1860, som er blevet totalrenoveret.

"Kunstklitgården KUK" kalder vi nu Maries gård, som nok i folkemunde stadig vil være hendes, og på dette sted som emmer af bondeidyl og atmosfære - murene hvisker til dig, om alt hvad de har set i tidens løb - vil vi huse udstillinger af samtidskunst af høj kvalitet fra ind - og udland og samle lokale kulturelle projekter.

Vi åbner som udstillingssted juli 2012 og håber at kunne inspirere, glæde og berige besøgende og ser frem til at samarbejde om mange spændende projekter med interessede fremover.

1000 tak til alle de mange mennesker som har hjulpet os med at realisere åbningen af dette fantastiske sted!

Efterskrift forår 2014: Vi er nu kun sommergæster på Kunstklitgården og har nye samarbejdspartnere i Kirsten Thuesen og Marianne Just som vil præsentere os for deres smukke og stilrene Antik og Design, som passer smukt ind i gårdens rammer. Udstillingerne vil løbende blive akkompagneret af forskellige kunstnere og kunsthåndværkere.